Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Partnerek

karosz-fejlec.jpg

Csoportunk civil önszerveződéssel alakult meg Korhatár Alatti Rokkantak Országos Szervezete (KAROSZ) néven 2014.év nyarán. Annak felismerése nyomán indultunk el, hogy a nagy országos érdekvédő szervezetek mellett (MEOSZ, SINOSZ, stb.) a sok-sok kisebb, de a hatékony érdekvédelmet elősegítő, önkéntes civil érdekvédő csoportok munkája is nagyon fontos lenne. Minél több szervezet jelen van az önálló arculatával, annál színesebb a paletta. Az önállóságukat megőrizve, de egymással akár a közös cél érdekében együttműködve, kiszélesíthetőbb lenne egy országosan kibontakozó, sikeresebb érdekvédelmi munka. Csoportunk tagjai már aktívan részt vettek eddig is ebben a folyamatban, több érdekvédő csoportban is tevékenykedve, így nem ismeretlen előttünk az embert próbáló kitartás, önmagunk és mások sorsának jobbítására való törekvéssel.
http://karoszhirado.5mp.eu/web.php?a=karoszhirado

Lyme-kóros beteg története a Karosz.hu oldalán, akik nagyon sokat tesznek a rokkant, mozgássérült betegek érdekképviseletéért. A honlapjukon a "Beszélő sarkot" kell keresni és ott is olvasható a történet. Likeolni és megosztani szabad!

Tegyünk együtt egymásért, minél többet!

http://karosz.hu/?modul=oldal&tartalom=1203242

Karosz a Facebookon: https://www.facebook.com/Karosz-547088488756284/?fref=ts

 

alapitvany-logo.png

Kedves Érintettek és Érdeklődők!

A Lyme Betegekért és Magyar Emberekért Családokért Alapítvány (LBMECSA) azzal a céllal jött létre, hogy az országban élő Lyme-kórban szenvedő betegeket felkutassa, részükre információt nyújtson és kapcsolati lehetőséget teremtsen.

Ha ebben a betegségben szenved, vagy esetleg valamelyik családtagja, esetleg beteg volt, de már sikerült meggyógyulnia, várjuk jelentkezését, érdeklődését, észrevételét!

Az Alapítvány munkájához csatlakozhat minden Lyme-kórban szenvedő beteg és Lyme betegségből gyógyult, valamint családtagjai, illetve a témával kapcsolatban érdeklődő egyaránt.

Egészséges emberek, rokonok, hozzátartozók, velünk szimpatizáló emberek jelentkezését is várjuk nagy szeretettel!

Azoknak az embereknek a jelentkezését várjuk, akik tenni akarnak a betegek és ügyeik érdekében, elszántak, kreatívak, nem félnek a feladatoktól és kiállnak saját és mások érdekeikért!

Ahhoz, hogy elérjük céljainkat minél több ember részvételére, ötletére, segítségére, munkájára szükség van!

Ha bárki úgy érzi, hogy szeretne és akar egy picit is tevőlegesen részt venni a célok elérésében, jelentkezzen bátran az elérhetőségek valamelyikén!

Honlap: http://www.lbmecsa.hu

Facebook elérhetőség: https://www.facebook.com/Lyme-betegek%C3%A9rt-800791250028867/?fref=ts

 

Kullancs csípett Lyme betegeknek tanácsadás, és lelki segély szolgálat:
Telefonon: 06-70-566-4666.

Telefonhívásaikat várja, gyógyult Lyme beteg saját tapasztalatokkal: hétfő, és péntek 16-18 óráig.

A hívás díja a hívó felet terheli, az adott szolgáltató tarifájával!
(Köszönöm szépen a megértést!)