Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Dr. Schwarzbach és Dr. Cowden

2015.03.20

William Lee Cowden, MD, MD(H): 2008 óta az Amerikai Tudományos Tanácsadó Testület elnöke (Scientific Advisory Board) és a panamai Teljes körű Integratív Orvoslás Akadémiájának (Academy of Comprehensive Integrative Medicine of Panama) professzora, továbbá az USA által akkreditált kardiológus és belgyógyász szakorvos, akinek szaktudását mind az integratív gyógyászat gyakorlatában, mind pedig oktatásában nemzetközi szinten is elismerik. Számos könyv és publikáció társszerzője, közreműködője, aki úttörő munkát végzett az integratív orvoslás sikeres alkalmazásával olyan területeken, mint a rák, autizmus, Lyme betegség, atherosclerosis, cardiomiopátia, krónikus fáradtság szindróma, fibromyalgia, stb.

Jó tanács Dr. Lee Cowdentől:
Akár természetes akár gyógyszeres kúrát folytatsz, minden második héten szüneteltesd a szedését 36 vagy 48 órán keresztül, mert külöben a ciszták nem alakulnak soha vissza spirál formává, és továbbra is tele lesz a szervezeted velük.

 

Armin Schwarzbach, MD, PhD: Laboratóriumi szakorvosa a németországi Augsburgi Borreliózis Centrumnak. Pályáját a Hoechst AG (Frankfurt, Németország) vállalatánál kezdte biokémiai tanulmányokkal, ahol, mint orvos asszisztens dolgozott belgyógyászat és infektológia területen. 1993-ban szakterületéül a laboratóriumi orvoslást választotta, ezen belül is a fertőzések, autoimmun betegségek és immunológiai problémák teszt vizsgálataira szakosodott.
Dr Schwarzbach elnöke az ILADS (Nemzetközi Lyme és Társfertőzések Társasága) Laboratóriumi Tesztek Tanácsának, valamint a Nemzetközi Tagság Tanácsának egyaránt. Barátai a Német Lyme Harcosként említik.