Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lyme orvosok (LLMD) világszerte

Kihez forduljunk ha baj van?

"Azok az orvosok akik segítenek a krónikus lyme betegeken, gyakran szembesülnek halálos fenyegetésekkel. Támogasd te is azokat az orvosokat és egészségügyi dolgozókat, akik segítenek rajtunk, betegeken."

http://petitions.moveon.org/sign/protect-lyme-doctors.fb31?source=s.fb&r_by=8737225

Miért pereli Dr. Rolf Luneng a norvég egészségügyi szerveket?

2015 - 05 - 28

Azért idéztem a norvég egészségügyi szerveket bíróság elé, mert megfosztottak attól a törvényes jogomtól, hogy a gyógyítást gyakoroljam és elutasították azt a kezelési módszert, mellyel a betegeket gyógyítottam. Rengeteg beteg embert megfosztottak ezzel azon jogától, hogy megfelelő egészségügyi kezelést kaphasson, és nagyon sokuk egészségügyi menekültté vált emiatt külföldön. Ez egy hihetetlenül szégyenletes dolog egy olyan demokráciában, mint Norvégia.

Dr. Rolf Luneng lyme orvos

http://www.supportluneng.no/en/supporters/

header_quote_luneng_eng.jpg

Rolf Luneng perli a norvég egészségügyi szerveket. Luneng-et megfosztották orvosi engedélyétől 2013. szeptember 3-án, miután több száz lyme beteget kezelt a klinikáján www.norskborreliosesenter.no. Én azon szerencsések egyike vagyok, aki megkapta ezt a kezelést, e nélkül mára már egy mozgásképtelen, önmagát ellátni képtelen ember lennék.

Ez nem igazán nyerte el a tetszést az egészségügyben és az infektológus tudományos társaságok  körében. Azt követelték, hogy Lunenget le kell állítani. Tagadták, miszerint a betegeknek szüksége lenne erre a kezelésre, még akkor is ha ők sem tudtak semmilyen gyógymódot felajánlani a betegeknek.

Szerintük a 2-3 hetes kezelés elég akkor is,ha már régen fertőződött valaki. Noha sok beteg úgy vált beteggé, hogy ez a kezdeti kezelés már a friss lyme-kórjukat sem volt képes kikúrálni. Számukra sokkal fontosabb a renszerhez való hüség, mint az, hogy a betegek meggyógyuljanak.

Luneng a jó elért eredmények miatt nem állította le a kezeléseket, ezek után veszélyesnek és felelőtlennek bélyegezték.

Emiatt végül sok norvégnak külföldön kell gyógymódot és kezelést keresnie a saját költségére, vagy teljesen rokkanttá válhatnak hazájukban. És vajon hányan élnek félrediagnosztizálva? Hányan maradnak segítség és diagnózis nélkül fájdalmak közepette?

Luneng próbálta a kutatási csoportoknak Norvégiában prezentálni a korábbi betegein elért eredményeket, miszerint sokakat tünetmentessé tett a kezelési módszerével. De mindannyiszor elutasítással találkozott, és megkapta, hogy nem hisznek a kezelési módszerében. 

A volt betegek és a rokonai, több mint 4000 ember támogatja Lunenget, és létrehoztak egy támogató csoportot is részére a Facebookon valamint egy weboldalt is.

Dennis Anette O'Donell

 

 

Cikkek

Dr. Zhang kutatási eredményei

2016.01.09

Dr. Daniel Jaller blogján olvasható a cikk

 

Lyme klinika Lengyelországban

2015.09.23

 

Dr. Alan MacDonald

2015.07.12

Lyme-kór és Alzheimer-kór közötti kapcsolatot kutatja már évtizedek óta

 

Dr. Peter Andras Csango

2015.05.02

Magyar kutatók a nagyvilágban 2.

 

Dr. Sápi Éva

2015.05.02

Magyar kutatók a nagyvilágban 1.

 

Dr. Ernie Murakami

2015.04.08

Saját Facebook bejegyzése alapján - Gondolatok az intravénás terápiáról

Kanada

 

Dr. James Schaller

2015.04.08

Hogyan kell értelmezni a WesternBlot tesztet?

 

Európában ajánlott lyme orvosok listája

2015.04.08

Külföldön keresel lyme orvost?

Németország, Ausztria, Svájc, Belgium, Luxemburg, Hollandia orvosai

 

Dr. Joseph Jemsek

2015.03.31

 

Dr. Klinghardt

2015.03.27

Innen: http://sphincterstudio.blogspot.be/