Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Debbie Gibson

2015.03.28

Critics might have struck a 'Foolish Beat' when criticizing Debbie Gibson, shown in an April 5 Instagram photo, over her weight, since she says she has diet complications due to Lyme disease.

 

A 80-as évek popikonja úgy érezte meg kell osztania a nyilvánossággal egészségügyi problémáját, miután a kritikusok a múlt hónapban nagyon vékony alakja miatt támadni kezdték.


"Múlt hónapban lyme-kórral diagnosztizáltak. Ez a betegség rengetek fájdalommal és kellemetlenséggel jár" írta szerdán a saját weboldalán.


"Nem vagyok benne teljesen biztos, hogy hol és mikor fertőződtem a betegséggel, de kora tavasszal szokatlan tüneteim lettek. Nagyon sok lyme tünet idegesség és stressz tüneteit utánozza."
Gibson, aki 43 éves, hogy elhallgattassa a kritikusokat, elmagyarázta, hogy a betegség elég szélsőséges hatással van az étrendjére.


"Az első tünetek ételérzékenység formájában jelentkeztek. Azt tapasztaltam, hogy hozzá sem nyúlhatok a cukorhoz, koffeinhez, különféle olajokhoz stb. anélkül, hogy ne legyenek súlyos, az egész testen végigfutó elektromos áramütéshez hasonló tüneteim.
Rengeteg zsírt és proteint próbáltam enni, hogy ne veszítsek a súlyomból, vörös húst, tojássárgáját... De a kilók így is lementek rólam és hát elég fura kinézetem lett..."
"Időnként a barátom ragaszkodik hozzá, hogy egyek némi tésztát és vajat, annak ellenére, hogy ehhez nem annyira fülik a fogam... Muszály súlyt felszedned- mondja nekem".

 

Singer Debbie Gibson announced she is battling Lyme disease on her blog this week.


Botox kezelést is próbált, hogy kisímítsa és feltöltse a vonásait...
De a további toxinok nem voltak jó hatással a szervezetére.
"Öt nappal a botox kezelés után írtam a barátomnak, és ő észrevette, hogy keverem a szavakat. Az irányokkal és a vezetéssel is problémáim voltak. Eléggé megrémültem."

 

Azóta Gibson talált egy orvost, aki szerinte nagyon nagy segítségére volt azzal, hogy gyógyszereket és antibiotikumot adott neki.
"Megint úgy érzem, hogy önmagam vagyok" -mondja legutóbbi kezelésével kapcsolatosan.

 

Debbie Gibson sparked fan chatter about her weight after posting this photo while in Chile in early April. It turns out she has Lyme disease, which has made it difficult for her to eat.